top of page

ENTORN DEL MAS MARTÍ

L'ENTORN

 
El Mas Martí està a l'Alt Empordà, a la vall de l'Albera, una serralada que connecta els Pirineus amb el Mediterrani.
És una masia rural del s. XVIII envoltada d'alzines i oliveres que ha estat reformada respectant l'estructura original amb l'objectiu de donar als seus hostes la màxima comoditat possible.
Aquest Mas de pedra granítica s'ha convertit en un turisme rural sostenible, amb hort ecològic, cuina casolana i un petit celler per a degustar els vins empordanesos.
 
El poble de Capmany és a 10 minuts a peu. És un poble medieval amb cases de pedra conegut pels diversos cellers de la DO Empordà. L'envolten camins de pedra seca i paisatges de vinya que conviuen amb els conjunts megalítics de la zona.
Al Mas hi ha de tot per a poder desconnectar, però si es vol visitar la zona cal destacar pobles com Peralada (15 min), Cantallops (15 min), Sant Llorenç de la Muga (20 min), Rabós (15 min), el Port de la Selva (40 min) o Cadaqués (50 min).
Als voltants del Mas es poden gaudir tres parcs emblemàtics: el parc natural del Cap de Creus, el parc natural dels Aiguamolls i el parc natural de l'Albera on es troben monuments històrics com el Monestir de Sant Pere de Rodes, el de Sant Quirze de Colera o el Castell de Requesens.
Cal destacar també la multitud de rutes per a senderisme, ciclisme o BTT que envolten el Mas i el poble de Capmany.
Per a més detall, l'amfitrió Jordi Angrill estarà content de guiar-vos.
bottom of page