top of page

L'ENTORN

L'ENTORN DEL MAS MARTÍ

El Mas Martí està situat a la plana sud de la Serra de l'Albera, d'origen volcànic-, que connecta els Pirineus amb la Mediterrània. La seva construcció- al terme de Capmany-, degué iniciar-se a mitjan s. XVIII per albergar agricultors que s'ocupaven dels treballs als boscos d'alzines sureres, oliverars i vinyes locals. Els seus propietaris van anar afegint espais d'habitació i treball llarg dels anys.

 

Cap a 1980 ho va adquirir una parella alemanya que va treballar a transformar-ho en un espai per al gaudi de la natura. Enamorat de la seva entorn i estructura arquitectònica, ho vaig adquirir el 2016 amb la idea de -respectant-ho existent- convertir-ho en un espai sostenible de turisme rural, i gestionar-ho amb el meu família una vegada jubilat. Des de llavors visc i m'ocupo del mas.

A més dels boscos i vinyes, ho envolten blocs de granit, monuments megalítics i exquisides parets de pedra seca... naturalesa i molta història.

 

Capmany -un antic fort- i la plana de l'Albera, han viscut, -des de la prehistòria- els moviments migratoris de un costat a l'altre dels Pirineus, moguts per la gana, l'ambició, la guerra o el turisme…una terra de pas i d'acollida on ningú no és estranger.

Equipaments i Serveis
Accés Wi-Fi gratuït
Allotjaments que accepten mascotes
Punt de carga per autos electrònics

bottom of page